E-mærket & Trustpilot, Nej tak

Som seriøs webshop er der mange ting at tage stilling til og efter nærmere undersøgelse af for og imod E-mærket og Trustpilot har vi valgt at fravælge begge muligheder. Der er flere årsager til vores fravalg, heriblandt anbefalinger fra andre virksomheder samt det økonomiske, da det er dyrt at vælge ordningerne og den omkostning vil vi kun kunne pålægge vores produkter, til gene for dig som forbruger.

Trustpilot fungerer som et ratingsystem af ens hjemmeside, men Trustpilot er meget sårbart og kan let manipuleres med både i positiv og negativ retning af både forbrugeren og af ejeren af hjemmesiden, hvorfor vi ikke mener, den vil gavne hverken forbrugeren eller hjemmesiden.

E-mærket er en mærkning som virksomheder kan tilmelde mod betaling hvorefter hjemmesiden gennemgås og organisationen bag mærkningen sikrer at hjemmesiden overholder den danske lovgivning. Vi har fravalgt ordningen da E-mærket ikke accepterer at vores kunder kan betale via bankoverførsel. Da vores produkter både henvender sig til forbrugere, som typisk betaler med dankort og institutioner, som ikke har et dankort, ville vi være nødt til at sige nej tak til at sælge vores produkter til institutioner, hvilket vi ikke ønsker.

Vi overholder dansk lovgivning om E-handel, som man kan læse mere om på www.forbrugerombudsmanden.dk deriblandt oplysning om vores CVR nummer hvor du som forbruger altid kan finde oplysning om virksomheden på www.cvr.dk. De krav der er for at få e-mærket er de samme krav man skal oveholde for at få en godkendt betalingsløsning. Blot indtast vores cvr nummer 32739091 .

Vi ønsker at vores virksomhed vokser sig stor og på sigt får muligheden for at tilbyde et bredere sortiment af produkter for så mange danskere som muligt og det kan vi kun ved at have tilfredse kunder og gode produkter. Vi håber ovenstående er tillidsvækkende nok til, at du vil handle med os nu og fremover.