Velkommen til Jysklandhandel.dk!

 

Online handel kan være besværligt - men sådan er det ikke hos os. Vi vægter den gode handel og den gode oplevelse.

Jysklandhandel.dk og havedele.dk har mange års erfaring og vi har indgående kendskab til de produkter, vi sælger - og vi vil gerne hjælpe dig med at træffe det rigtige valg. Tøv ikke med at kontakte os for at få en grundig vejledning - det er nemmere for alle parter, at du får det rigtige produkt i første forsøg!

Vores kunder kender os som en troværdig partner, der altid er klar til at hjælpe - og den oplevelse skal man også have, når man handler på Jysklandhandel.dk.


For os er det vigtigt, at handlen bliver en god oplevelse, og vi vil gerne køre vareture i lokalområdet. Det er ikke altid den mest lønsomme måde for os at fragte varer på, men det er en vigtig del af et godt forhold til vores kunder.Husk Gratis afh af maskiner til service og reperation op til 25 km fra Viborg.

 

Hos os finder du et stort udvalg af spændende og alternative produkter.
Vi lægger vægt på at have et stort sortiment af forskellige nicheprodukter, så det bliver spændende at klikke rundt i vores shop.
Det skal være sjovt at gå på opdagelse i vores varer.

Der dukker også hele tiden nye produkter op i vores sortiment, så hold godt øje med siden. Vi håndplukker nye varer til vores shop løbende, og lige nu arbejder vi gradvist på at gøre sortimentet mere økologisk og bæredygtigt - vi vil gerne være en del af en positiv udvikling mod et mere bevidst forbrug, der er bedre for vores samfund og vores miljø.

 

Kig indenfor i shoppen med det samme!