Vi driver Midtjysklandhandel.dk & havedele.dk,Viborg Legetøj Ved siden af Midtjysklandhandel.dk driver vi Dækcenter Viborg, hvor jeg arbejder med en bred vifte af praktiske opgaver indenfor Biler.

 

Hvordan opstod idéen til Jysklandhandel.dk?

Idéen til Jysklandhandel.dk kom til mig, da mine kunder  ofte efterspurgte forhandlere af udstyr til hus og have.

Jeg henviste dem til forskellige forhandlere, men på et tidspunkt slog det mig, at det på mange måder ville være mere oplagt selv at forhandle produkterne. Kunderne efterspurgte netop min ekspertise på området, og det ville skabe større tryghed for dem, hvis de kunne handle direkte med mig.

 

Interesse for salg og den gode handel

På mange måder var Jysklandhandel.dk en oplagt mulighed for mig. Ud over at Jysklandhandel.dk er en udvidelse af mit gode partnerskab med mine kunder, har jeg også altid haft en interesse for salg.
Jeg ser salget som en udfordring, hvor målet er at skabe den optimale oplevelse for begge parter - at få den gode handel til at lykkes. Her kan jeg netop give kunderne den oplevelse, de efterspurgte, og jeg har mulighed for at tilbyde bedre service, end den kunderne kunne få hos de forhandlere, jeg tidligere henviste dem til.

 

Hvorfor gør Jysklandhandel.dk så meget ud af service?

Jeg er en ildsjæl, der altid gerne vil gøre alting lidt bedre. Jeg kan give kunderne den bedste service, og det betyder rigtig meget for mig, at jeg ved, de er i gode hænder.
Jeg arbejder også hele tiden på at gøre Jysklandhandel.dk endnu bedre - i øjeblikket arbejder jeg på at udvikle webshoppens sortiment. Jeg udvider sortimentet med varer, der støtter op om gode sager. For eksempel prøver jeg at finde bæredygtige og økologiske alternativer - og selvfølgelig vil jeg også gerne levere varer i højeste kvalitet.